Saturday, June 15

Trädgårdsskötsel reduceras till 1/6, vilket gör det ännu roligare

 

Att träna i trädgården gör de flesta mycket gladare. Njut av trädgårdsarbete som ett anti-stress verktyg och det i din egen trädgård. Bra för din kropp och ditt huvud. Det är inte förgäves att dessa krona-era människor alltmer söker hem med trädgårdar. Men självklart vill du inte att trädgården ska producera så mycket arbete att det är mer en börda än glädje för dig. Därför 6 tips för småträdgårdar. Så du kan sitta under ett paraply och njuta av din trädgård, grönska och ditt företag mer efter jobbet.
Tips 1: Liten gräsmatta
Många tycker att gräsmattan är vacker och kräver lite arbete. Tja, glöm det. Motsatsen är sant. Det finns många saker du behöver göra för att din gräsmatta ska se vacker och grön ut. mycket. Och det är över 35 minskningar om året. Gödsling, kalk, krossning, återbefruktning, kantklippning eller beskärning (vilket gör gräset mycket tätt), ogräs, besprutning, ogräs etc.
Om det är något onaturligt i vår trädgård är det faktiskt en grön gräsmatta. Har du någonsin sett ett spontant grönt grässkydd (inga betande djur) någonstans i naturen? Nej, det finns inte. Du får inte mattan i present. Så om du har en lite större trädgård är det en bra idé att hålla gräsmattan precis bredvid ditt hus så ren och tät som möjligt och lämna gräs i trädgården. Detta är inte bara praktiskt, men det gör också ett mycket vackert ansikte, särskilt när man planterar blommor. Därför beskär du bara en eller två gånger om året. Trädgårdsskötseln minskar och bin är glada!

Tips 2: Välj möbler med mindre underhåll
Trädgårdsmöbler ger en bekväm miljö för din trädgård, men det kostar mer att underhålla. Om du lämnar den utanför, kommer den att se grön ut varje år! Därför tar det lång tid att rengöra varje vår. Välj därför trädgårdsmöbler som ser naturliga ut men som inte kräver mycket underhåll.
Tips 3: Välj växter som redan finns naturligt här
Växter som faktiskt inte hör hemma här kräver mycket extra arbete. Därför är det mycket logiskt att satsa på träd, buskar och växter som tillhör naturen här. De kommer att överleva ensamma. Välj därför vackra pilar istället för frostbeständiga (dyra) olivträd. Det hör alltid till och gör det. Och du har också vackra grenar varje år för att göra något roligt. Och låt oss släppa grenarna under ett fint trädgårdsarbete

Tips 4: Trädgården är inte särskilt vacker
Jag vill göra det väldigt bra. Jag lider själv av detta. Sök efter den perfekta bilden. Men växter har också möjlighet att täcka jorden och bekämpa ogräs bara om naturen drivs lite längre. Om det är för många hack mellan växter kommer nya (ogräs) frön ut på ytan och börjar växa i det fria. Så du vill inte att det ska vara för rent, det är mindre involverat än att hugga upp det och ogräs är vanligare. Låt oss ge vika för naturen. Sparar du på trädgårdsarbete igen?
Tips 5: Placera växten på rätt plats

Låter logiskt, eller hur? Du kommer dock fortfarande att bli förvånad över att många köper växter för att de tycker att de är vackra. Växter som gör det eller inte gör det i sin trädgård. Om du till exempel sätter den vackra gröna ormbunken i trädgårdscentret i solen, måste du återvända till trädgårdscentret inom ett år. Tvärtom, om du inte sätter pionen i skuggan kommer du att glömma blommorna. Men rätt installation på rätt plats kan spara dig tid och pengar.
Tips 6: Håll gränser
Är din trädgård fortfarande relativt ny och ser du fortfarande mycket jord mellan växterna på sidorna? Applicera sedan ett tjockt lager kompost. Det är på grund av ogräsfröna som om det fanns ett lager jord ovanpå. Det är svårt att gro. Och mindre ogräs = mindre trädgårdsarbete. Ett lager kompost består till exempel av ett lager kakaoskal, sågspån, bark av ett träd, små kvistar (troligen ristade i en skogsavverkare) eller lövskikt i trädgården. Om det inte finns ogräs. Att klippa ut gräs är också en bra backup. Till exempel ser det inte bra ut när det smälter, men det är mycket bra att kasta det under en liten lång buske i trädgården.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *