Sunday, May 19

Varför trädgårdsbänken är så bra

Det finns många skäl att välja en trädgårdsbänk. Det ger snabbt atmosfär och gör trädgården attraktiv och attraktiv. Placera den vid ytterdörren och känna dig välkommen av alla, klättra på rosorna för att skapa ett romantiskt hörn, eller lägg den tillsammans med andra möbler för att ge dina barn en bekväm plats … Höger bank. Vilket väljer du? En bänk i trädgården vid ytterdörren.
Ibland ser man dem på ytterdörren, en trädgårdsbänk i trä. Det används också ofta som ett bord för att placera krukor med växter. Är utsökt. Men även utan en kruka är det redan fascinerande att dricka gott kaffe i solen med dina grannar.

En privat plats för barn.
Soffan är bara trädgårdsmöbler. Det långa bordet har en bänk med stolar. Och om du har företagsbarn som besöker dig, vet du var de ska sitta. höger! Tillsammans på bänken i trädgården. De har inte suttit stilla på länge och sofforna de äter och dricker är perfekta för dem.
En stund av vila bakom din trädgård.
Trädgårdsbänken kan placeras var som helst. Som en plats att titta på dagen tyst även på bakgården. Du kan sitta ihop på 30 minuter utan att behöva ta bort alla möbler från stugan direkt.

Alla typer av material
Trädgårdsbänkar är inte bara gjorda av trä. Du kan också se aluminium, plast, korgar, vass och till och med rostfritt stål. Varje material har sitt eget utseende och styrkor och svagheter. Plastbänkar är mycket billigare, men enligt min mening är de mindre. Rotting ser ut som rotting, men det är faktiskt namnet på ett material av plast. Detta är en bra mittpunkt.
Värmen i trädet
Men i allmänhet slår inget värmen på en riktig trädgårdsbänk i trä. Naturligtvis med en FSC -kvalitetsförsegling. Underhåll är en självklarhet. Om den inte behandlas med teakolja varje år blir teaken gammal. Lövträ behöver lite mer underhåll. Om du fyller på olja två gånger om året ser banken ut som ny igen.
Swing på hennes påse
Och hur är det med en sådan amerikansk verandabänk? Det finns en sådan trappa i mitten, med en veranda som svajar i hörnet. Det är sällsynt i nederländska hem, men mer och mer ser du taket. Och självklart kan du till och med hänga en fin spjälsäng under!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *